Hi!

Studio Krien is begonnen met het maken van custom made unieke tassen en andere items van stof.

Na een 2 jarige opleiding aan de MTS voor Mode en Kleding ben ik gaan werken in de detail handel. Super leuk, heel de dag bezig zijn en veel verschillende mensen ontmoeten. Tijdens mijn laatste jaren (ik werkte inmiddels al 8 jaar in de lingerie) voelde ik steeds meer dat mijn roeping toch ergens anders lag. Ik wilde creëren, zelf mijn eigen producten maken en aanbieden. Zo ben ik eerst gestart naast mijn baan, gezin ( trotse moeder van 2 dochters nu 10 en 1,5) en hobby (zangeres in een rock coverband) maar dat lukte qua tijd niet. Dus heb ik de knoop doorgehakt en mijn baan opgezegd. Terug naar waar het met mijn opleiding begon: achter het tekenblok en de naaimachine. En wat kon ik beter gaan maken als tassen!?

Een vaak gehoorde zin is: “wat heb jij voor leuke tas, echt weer iets voor jou”. Ik ben er gek op , juist die kleuren en modellen die bijna niemand heeft. Zo was de keuze dus snel gemaakt:

Tassen ontwerpen en maken die passen bij de persoonlijkheid van mijn klanten.

Daarbij ben ik me in de loop van de tijd ook begonnen met het maken van sieraden. (Wat in de praktijk nu toch de overhand neemt)  Want dingen creëren en steeds nieuwe technieken proberen vind ik het allerleukst.  Van hangers met epoxy tot kralen armbanden en van acrylverf sieraden tot verschillende items van stof en leer. Er zijn altijd nieuwe projecten op komst en mijn hoofd zit altijd vol met nieuwe ideeën.

Kijk snel welke leuke items er op jou staan te wachten.

Wil je dat ik iets speciaal maak wat helemaal aansluit bij jou persoonlijke voorkeur, stijl of voor bij een bepaalde gelegenheid? Neem gerust vrijblijvend contact op via DM of info@studiokrien.nl

Let’s keep in touch!

Liefs

Corina