Samenvatting de Algemene Voorwaarden Studio Krien                     11- 2022.

Prijzen 

Alle prijzen op de website van Studio Krien zijn vermeld in euro’s en zijn inclusief BTW. Ik besteed de grootst mogelijke zorg over de correctheid van de prijzen, afmetingen en kleur. Toch kan het zijn dat er verschillen optreden. Hier is Studio Krien niet aansprakelijk voor.

Bevestiging

Zodra je een  bestelling geplaatst hebt ontvang je een bevestigingsmail. Indien je binnen 24 uur geen mail ontvangt (kijk ook even in je ongewenste berichten, mogelijk houdt je spam filter hem tegen) neem dan contact met mij op via info@studiokrien.nl

Betalingen

Betalingen kunnen gedaan worden via Ideal of een bankoverschrijving

( NL23RABO0306879220)

Verzending

De verzendkosten  binnen Nederland vanaf €100,-  gratis.   

(tot €100,-  binnen Nederland zijn de verzendkosten €4,95 voor brievenbuspost. Mocht het te groot worden voor de brievenbus, wordt het automatisch pakketpost €7,25)

 

De verzendkosten naar Belgie zijn vanaf €125,- gratis.         (tot €100,- zijn de verzenkosten naar Belgie €13,-)

 

De verzendkosten naar Duitsland zijn vanaf €125,- gratis. (tot €100,- zijn de verzendkosten naar Duitsland €13,-)

Al deze optie’s zijn met track&trace.

Studio Krien laat de verzending verzorgen door Post.nl.

Mocht je tegen een meerprijs je pakket aangetekend op gestuurd willen hebben kan je dat aangeven bij  bestelling. Alle artikelen worden zorgvuldig verpakt voor transport. Studio Krien kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten van de bezorgservice. Je kunt het artikel in overleg ook afhalen in De Lier (Zuid-Holland)

Levertijd

Bestellingen vanuit de shop die al klaar staan,worden na ontvangst van betaling binnen 5 werkdagen verzonden.  De (werk)dag nadat de betaling binnen is telt als 1e dag.   Bij custom opdrachten is de levertijd in overleg. (Alles wordt door mijzelf gemaakt )

Je kunt het artikel in overleg ook afhalen in De Lier (Zuid-Holland)

Terug sturen

Je kan binnen 14 dagen (na ontvangst van je bestelling) je bestelling ruilen of retourneren, mits onbeschadigd en ongebruikt. Neem voordat je iets terug stuurt altijd vooraf contact op via info@studiokrien.nl  onder vermelding van je naam, factuurnummer en eventueel de reden.  Als de retourzending in goede staat is ontvangen , stort Studio Krien het geld binnen 3 werkdagen terug.  De kosten en het risico voor het retour zenden zijn voor de koper.  Items die in opdracht zijn gemaakt kunnen niet worden geretourneerd.

Garantie

Studio Krien geeft 3 maanden garantie. De garantie geldt bij “normaal” gebruik van het artikel. De garantie geldt niet bij:

– natuurlijke slijtage

– nalatig gebruik

– vlekken en/of verkleuringen veroorzaakt door water, parfum, cosmetica, de zuurgraad (PH-graad) van de huid of de wasmachine.

– verkeerd gebruik

Voordat u een artikel  retour zendt in een geval van garantie neemt u altijd eerst contact op door middel van een mail te sturen naar info@studiokrien.nl  met daarin uw naam, factuur nummer en een omschrijving van de klacht. De kosten en het risico voor retour zenden zijn voor de koper.

Privacy

Studio Krien zal uw persoonlijke gegevens en E-mail alleen gebruiken voor het afhandelen van de order en eventuele service.  Uw gegevens zullen nooit aan derden worden doorgegeven of verkocht.

Download de volledige          Algemene voorwaarden